Videó lejátszása

Légy üdvözölve!

Sok szeretettel mutatjuk be imázsfilmünket, ami által bepillantás nyerhető településünk életébe.

Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!

Fadd Nagyközség Önkormányzata nevében szeretettel köszöntöm Önt településünk megújult weboldalán!

Bordács József vagyok, Fadd nagyközség 2022. őszén megválasztott polgármestere. Örömömre szolgál, hogy látogatóként köszönthetem weblapunkon.

Ez a felület Önnek készült, ezért igyekeztünk úgy kialakítani, hogy hasznos és naprakész információkat adjon településünkről. Célunk, hogy megismerjék és minél többen éljenek a programok és a felhívások kínálta lehetőségekkel, valamint, hogy a híreink folyamatos közzététele által Ön is betekintést nyerhessen Fadd nagyközség mindennapjaiba.

A párbeszéd és a közös gondolkodás szemléletét követjük. Hisszük, hogy a mai rohanó világban elengedhetetlen a lakossággal és a tágabb környezetünkkel kialakított folyamatos eszmecsere. Ennek érdekében közösségi média felületeinken is folyamatosan beszámolunk aktualitásainkról és közérdekű információinkról.

https://www.facebook.com/bordacsjozseffadd

https://www.facebook.com/faddkozseg

A közel 5000 lakosú településünk Tolna megyében, Szekszárd és Paks között félúton, a festői szépségű Faddi Holt-Duna partján fekszik. Üdülőterületünk Fadd-Dombori, ahol kiváló szálláslehetőségek, strandok és szabadidős programok várják a kikapcsolódni vágyókat.

Arra bíztatom, hogy látogasson el Ön is hozzánk, ismerje meg a csodálatos természeti környezetben fekvő otthonunkat és az itt élő vendégszerető helyi embereket.

Tisztelettel,

Bordács József
polgármester

Bordács József polgármester