Tisztelt Faddi és Dombori Lakosok!

A villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény 137. §-a és a villamosművek, valamint a termelői, magán- és közvetlen vezetékek biztonsági övezetéről szóló 2/2013. (I. 22.) NGM rendelet előírja, hogy a villamos vezeték biztonsági övezetének környezetében lévő fák, bokrok ágait az ingatlan tulajdonosa (kezelője) köteles rendszeresen eltávolítani, ha azok a szabadvezeték biztonsági övezet határát elérik.

A fentiekre tekintettel felkérjük a Tisztelt Ingatlantulajdonosokat, hogy az ingatlanuk területén a gallyazási munkákat végezzék el!

Az E.ON Dél – Dunántúli Áramhálózati Zrt. megbízásából eljáró Ágvágó Szolgáltató Kft. munkatársai előre láthatólag 2023. február 1. napjától Fadd és Fadd-Dombori település területén gallyazási munkálatokat fognak végezni.

Amennyiben Önnek a gallyazáshoz segítségre lenne szüksége, kérjük a fenti időintervallumban jelezzék az Ágvágó Szolgáltató Kft. munkatársai felé személyesen, vagy az alábbi elérhetőségen:
E-mail: kleinhansz@agvagokft.hu

A megbeszélt időpontban kérjük, biztosítsák az ingatlanok területére történő bejutást, ezzel is segítve a munkát, valamint az Önök zavartalan áramellátását. A villamosművek biztonsági övezetének tisztántartásáról szóló szabályzatot az alábbiakban olvashatják. 

gallyazasi-altalanos-szabalyok-vedotavolsagok

BIR-utasitas-E.ON-reszlet