Nyári diákmunka 2018

Kedves Diákok!

A 2013-2017-es évekhez hasonlóan a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett az állami foglalkoztatási szervként eljáró járási hivatalok megvalósításával „Nyári diákmunka 2018.” elnevezéssel munkaerőpiaci programot indítunk.

Fadd Nagyközség Önkormányzata 2018. július 01. és 2018. augusztus 31. közötti időszakban foglalkoztat maximum 1 hónapos időtartamra 16-25 év közötti, nappali tagozatos tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező és azt igazolni tudó diákokat. A foglalkoztatás az önkormányzat illetékességi területén történik alapfeladat ellátását szolgáló feladatkörben. Havi munkabér bruttó 135.375,- Ft/hó.

A program keretében napi 6 órás foglalkoztatás történik.

A foglalkoztatás feltétele, hogy a nappali tagozatos diák közvetítést kérőként a lakó,- vagy tartózkodási helye szerint illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán nyilvántartásba vetesse magát. Ehhez személyes okmányaival, valamint érvényes diákigazolványával, vagy annak az iskolai tanulmányok befejezése miatti visszavonáskor kiadott iskolalátogatási igazolásával kell – szintén a munkaviszony kezdete előtt – a járási hivatal foglalkoztatási osztályára befáradnia annak érdekében, hogy a programba vonásának előfeltételét jelentő regisztrációja megtörténhessen.

A kiválasztás során figyelemmel kell lenni az összeférhetetlenség szabályainak betartására.

Dr. Percsi Elvira

jegyző