Ulbert Renátó 2011 óta a Faddi SE játékosa, az azóta eltelt időszakban hivatalos mérkőzésen 509 találatot jegyzett. A még mindig csak 13 éves Renátó jelenleg játszik az U14, U16, U19(23)-as bajnokságokban és telente  Futsal mérkőzéseken is részt vesz.

Amelyik bajnokságban elindul, ott gyakorlatilag előre ki lehet osztani számára a gólkirályi címet, mert olyan ütemben szerzi a találatokat.  Csak a 2017/2018-as bajnoki szezonban eddig 211 találatnál jár.

Stabil játékosa az U19(U23)-as Faddi csapatnak, ahol természetesen ő a legjobb góllövő és rendre a nála 8-10 évvel idősebb, felnőtt korú  játékosok ellen is eredményes tud lenni.

Tavaly nyár óta már a Faddi felnőtt csapat edzésein is részt vesz és edzőmérkőzésen szerepelt már az első  csapatban, és ott is nagyon jól teljesítményt nyújtott.

Fantasztikus gyorsasággal, cselező képességgel, fejjátékkal rendelkezik és emellett a kaput is rendkívül jól érzi.

Játékintelligenciájára jellemző, hogy bármelyik poszton, beleértve a kapust is kimagasló játékra képes. Csapatai közül az U14-es jelenleg vezeti a megyebajnokság tabelláját , az U16-os csapata pedig második.

Tavaly az ő vezérletével a Faddi Futsal U13-as társaság  356 nevezett csapat közül a negyedik lett az országban, ahol sajnos a négyes döntőn sérülése miatt nem vehetett részt.

Számos Labdarúgó Akadémia szeretné a soraiban látni, amire nyártól kerülhet sor. Az ottani  szakemberek is megerősítették azt a tényt, hogy országos szinten is az egyik , ha nem a legjobb játékosról van szó, akire szép pályafutás várhat.

A Faddi utánpótlás mérkőzésekre nagyon sok néző látogat ki, akik az ő nagyszerű, sokszor elképesztő, ösztönös megoldásainak tapsolhatnak.