Tagi horgászverseny - Faddi Sporthorgász Egyesület - 2011. május 20. Volent-öböl
Nézze meg a 2010-est - ITT
Nézze meg a 2009-est - ITT
Nézze meg a 2008-ast - ITT
Nézze meg a 2007-est - ITT
Nézze meg a 2006-ost - ITT

A Faddi Sporthorgász Egyesület az idei évben is megrendezte a népszerű és nagyszerű tagi horgászversenyét a strand és a horgásztanya közötti partszakaszon.
Jelentős számban vettek részt ifjúsági versenyzők, a regisztráltak egyik fele a partról mérte össze tudását a többiekkel, míg a másik fele csónakkal kereste a legideálisabb helyet a jó helyezésért. A verseny kezdetét jelentő dudaszó 7 órakor hangzott el a házigazda Rábóczki József autójából, a végét pedig Csík Pál halőr megjelenése jelentette Benedek Andrea és Soponyai Mihályné kíséretével, akik Pali segítségére voltak a mérés adminisztrálásában és a fogási eredmények rögzítésében.
A megmérettetésben Acsádi Sándor megvédte tavalyi I. helyezését 2,86 kg-nyi hallal a szákjában, őt követte egy ifjú horgász - Harmat Norbert, a 3. helyen harmadszorra is Spanicsák Attilát említhetjük, aki büszkén viseli évről-évre a bronzérmet. Az emléklapokat és az ajándékokat a Faddi Sporthorgász Egyesület képviseletében Schmelcz Lajos elnök és Rábóczki József titkár adta át. A szervezők jóvoltából a horgászok hivatalosak voltak egy finom marhalábszár-pörköltre, melyhez tarhonya, kenyér és savanyúság párosult.
Ha el szeretném mesélni az élményeimet, bizony sokáig tartana. Ha van egy kis szabadidőnk, melyet kellemesen szeretnénk eltölteni, séta a Volent-öbölben nem hozhat csalódást. A vízparti fák és nádas, az elmondhatatlanul szép tükröződést és fényeket játszó vízfelület, a vadkacsa picinyeivel, ahogy ennivalót keres, a hattyúk kecses és tekintélyt parancsoló vonulása, a horgászók nyugalma és a békák kuruttyolása. Aki eljött - részese lehetett a kisversenyzők sikereinek, a horgásztársak jó hangulatának. Köszönjük a szervezőknek e csodálatos délelőttöt! - Fodorné I. Heni

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

foto&videoHeny