Gáti Mariann üzenete

Kedves Faddiak!

Kérlek Benneteket, ne lepődjetek meg, ha valahol az országban hasonló olyan óriásplakáttal találkoztok, amelyen én vagyok látható. Ez a fénykép Budapesten, a Duna Pláza előtt készült.
A Paksi Atomerőmű Zrt. – mint a hírekből korábban tudhattátok -, támogatta Kaliforniai kiállításaimat, majd 2012-ben alkotásaimmal illusztrált asztali- és falinaptárt jelentetett meg.
2013-ban reklámfilmet készített több egyesületről, alkotó emberről a térségben, akiket támogatott, akik valamilyen egyedi értéket képviselve kuriózumként viszik lakóhelyük, környezetük, és az Atomerőmű hírnevét. Az MVM vezetősége most kiválasztott olyan négy embert – köztük jómagamat –, akiket kiadványokban, óriásplakáton népszerűsít. Nem kevés álmatlan éjszakát okozott az nekem, mire igent mondtam. Férjemnek, társamnak, Ragó Karcsinak sok munkája volt ebben a döntésemben. Aztán arra gondoltam, hogy a Jóisten nem azért osztogatja a talentumokat, hogy azokat ne használjuk. Vállalni kell magunkat még akkor is, ha sokszor nem is értik a munkánk lényegét.
Most már nincs visszaút. Végül is már örülök, hogy népszerűsíthetem az Atomerőmű Zrt. segítségével a Mítosz-Mesegalériát, ezáltal lakóhelyemet, Faddot is.
Békés adventet kívánunk mindenkinek.

Szeretettel:
Meseháziak
Gáti Mariann és Ragó Karcsi